Azori utazástervező előadás

Azo­ri uta­zás­ter­ve­ző elő­adás Budapesten

Készül­jük együtt az azori-szigeteki utazásotokra! 

A nagy érdek­lő­dés­re való tekin­tet­tel a 2023. már­ci­us 14-én 18:00-órától Buda­pest XI.kerületében (pon­tos infók köze­lebb az ese­mény­hez) újra szer­ve­zek egy Azori-szigeteki uta­zás­ter­ve­ző elő­adást. Ez már a har­ma­dik elő­adás az elő­ző­ek ugyan­is néhány nap alatt tel­je­sen betel­tek. Erre az elő­adás­ra is kor­lá­to­zot­tan van­nak helyek. 

Fon­tos infor­má­ci­ók az előadásról:

Kinek szól az előadás? 

Az elő­adá­som azok­nak szól, akik eddig még nem hal­lot­tak az Azori-szigtekről és azok­nak is, akik már sokat olvas­tak, hal­lot­tak róla és sze­ret­né­nek töb­bet, vala­mi újat meg­tud­ni vagy eset­leg a kirán­du­lá­suk szer­ve­zé­sé­hez néhány tám­pon­tot kap­ni sőt még azok­nak is hasz­nos lehet, akik már több­ször vol­tak és sze­ret­né­nek vala­mi újat felfedezni.

Ki az aki nem fog meg­fe­le­lő infor­má­ci­ók­kal gaz­da­god­ni ha eljön? 

Aki a lete­le­pe­dés­sel kap­cso­la­tos infor­má­ci­ók miatt érkez­ne. Ezt az elő­adást főleg a turis­ta­ként a szi­ge­tek­re érke­zők­nek szól. 

Milyen kér­dé­sek­re kap­hat választ, aki eljön az előadásra?

Melyek a leg­fon­to­sabb álta­lá­nos infor­má­ci­ók az Azori-szigetekkel kap­cso­lat­ban, ame­lye­ket az uta­zás előtt fon­tos tud­ni ? Melyek vol­tak a leg­él­ve­ze­te­sebb ese­mé­nyek, fesz­ti­vá­lok ame­lye­ken részt vet­tem São Miguel szi­ge­tén és nagyon aján­lom és úgy néz ki meg is ren­de­zik 2022-ben? Mikor érde­mes az Azori-szigetekre utaz­ni? Milyen ott az idő­já­rás ? Mire kell oda­fi­gyel­ni a szi­ge­te­ken tör­té­nő autó­bér­lés­nél ? Taná­csok mind low cost túrát mind luxus­ki­rán­du­lást szer­ve­zők­nek. Milyen más lehe­tő­sé­gek van­nak arra hogy szét­néz­zünk, ha nem sze­ret­nénk autót bérelni?

Hány napot érde­mes az Azori-szigeteken töl­te­ni? Milyen spor­to­lá­si lehe­tő­sé­gek van­nak a szi­ge­ten? Melyek azok az éte­lek, ita­lok, édes­sé­gek ame­lye­ket min­den­kép­pen meg kell kós­tol­ni, ha ott járunk? Hogyan készül­jön a kirán­du­lá­sá­ra, aki étel­al­ler­gi­á­val küzd? Milyen lehe­tő­sé­gek van­nak itt­hon­ról uta­zá­si iro­dá­val való kiuta­zás­ra? Milyen egye­di prog­ra­mo­kon vehet­tek részt a segít­sé­gem­mel? Sze­mély­re sza­bott prog­ra­mok szer­ve­zé­se, ter­ve­zé­se hogyan műkö­dik? El merjen‑e egye­dül indul­ni vala­ki egy Azo­ri túrá­ra? Milyen segít­sé­get tudok nyúj­ta­ni a szi­ge­ten? Ezek­re és még sok uta­zás­sal kap­cso­la­tos kér­dés­re kap­hat választ aki regiszt­rál és eljön az elő­adás­ra.
Az elő­adás ára: 3650 Ft/fő.

Az elő­adá­son főleg São Miguel és Pico szi­ge­té­ről lesz szó, de kérés­re más szi­ge­tek­kel kap­cso­la­tos kér­dé­sek­re is tudok válaszolni. 

Jelent­kez­ni a magyarulazazoriszigeteken@​gmail.​com e‑mail címen lehet. Az elő­adás link­je itt talál­ha­tó: https://​face​book​.com/​e​v​e​n​t​s​/​s​/​a​z​o​r​i​-​u​t​a​z​a​s​t​e​r​v​e​z​o​-​e​l​o​a​d​a​s​/​1​4​0​2​6​3​4​6​6​0​5​6​4​2​51/

Várok min­den­kit szeretettel. 

Addig is míg nem talál­ko­zunk folya­ma­to­san fris­sü­lő infor­má­ci­ót talál­hat­tok az Azori-szigetekről , érde­kes­sé­gek­ről, túrák­ról az Azo­ri Éden You­tu­be csa­tor­nán vagy az Azo­ri Éden face­book olda­lon olvashattok.