Őszi programajánló az Azori-szigeteken

ŐSZI PROGRAMOK AZ AZORI-SZIGETEKEN

Hihe­tet­len, de tény­leg itt van a szep­tem­ber és egy­ben a szá­mom­ra egyik leg­ked­ve­sebb hónap az Azori-szigeteken. Egy hosszabb nya­ra­lás után (kivé­te­le­sen most nem az Azori-szigeteken) vissza­té­rek sok-sok új túrá­val és infor­má­ci­ók­kal szep­tem­ber­től. Tovább­ra is célom, hogy a kirán­du­lók a sok szép élmény kilá­tó és gyö­nyö­rű helyek meg­lá­to­ga­tá­sa mel­lett infor­má­ci­ók­kal is gaz­da­god­ja­nak a szi­ge­tek­kel kapcsolatban. 

A kiemel­ten aján­lott cso­por­tos túrá­im ebben az időszakban:

Sokan kér­de­zi­tek vannak‑e olyan túrák, ame­lyek­hez tud­tok csat­la­koz­ni szep­tem­ber­ben. A válasz igen és itt lent tud­tok jelentkezni.

Fur­nas túra 

Cso­por­tos túrák idő­pont­jai: szep­tem­ber 12,15,25

Fur­nas túra kedv­csi­ná­ló itt.

Nor­des­te túra Azo­ri erdőlátogatással

Cso­por­tos túrák idő­pont­ja: szep­tem­ber 13

Nor­des­te túra kedv­csi­ná­ló itt.

Bál­na­les

Cso­por­tos túrák idő­pont­ja: szep­tem­ber 16 13:00

Farm túra

Cso­por­tos rövi­dí­tett túra idő­pont­ja: szep­tem­ber 18

Kedv­csi­ná­ló a farm túrák­hoz itt.

Farm túra azo­ri lakomával

Cso­por­tos túra idő­pont­ja: szep­tem­ber 26

Eze­ken kívül van még lehe­tő­ség pri­vát túrák­ra vala­mint késő dél­utá­ni vitor­lá­zás­ra fotó­zás­sal vagy anélkül. 

Ha elakad­ná­tok, vagy tanács­ra len­ne szük­sé­ge­tek a whatsap­pon a +351912653772-es szá­mon írhat­tok nekem. Várom a jelent­ke­zé­se­te­ket és a kérdéseiteket. 

Az Azori-szigetekkel kap­cso­la­tos leg­fris­sebb hírek­ről az www​.azorie​den​.com blo­gon az https://​www​.face​book​.com/​a​z​o​r​i​e​d​en/ face­book olda­lon vagy bőveb­ben a https://​www​.face​book​.com/​g​r​o​u​p​s​/​a​z​o​r​i​e​d​en/ zárt cso­port­ban érte­sül­het­tek. Ins­pi­rá­ci­ó­kat egy Azori-szigeteki uta­zás­hoz az ins­ta­gram olda­la­mon talál­tok: https://​www​.ins​ta​gram​.com/​e​d​e​n​a​z​o​r​es/.