Azori-szigetek télen az Azori Éden ajánlásával

TÉLI PROGRAMOK AZ AZORI-SZIGETEKEN

Egy fan­tasz­ti­kus idő­szak veszi kez­de­tét itt az Azori-szigeteken. Készü­lő­dés a kará­csony­ra. Nekem sze­mély sze­rint a kará­csony az egyik ked­venc ünne­pem. Imá­dom mikor a csa­lád együtt van. 

Ezzel az Azo­ri­ak is így van­nak ezért több olyan tevé­keny­sé­get is csi­nál­nak, ami az ott­hon­hoz vagy a nagyon köze­li szom­szé­dok­hoz köti őket. Ekkor indul ugyan­is az ott­ho­ni „Bet­le­he­mek” készí­té­se, ami­kor min­den­ki kiürít ott­hon kisebb nagyobb tere­ket ezek fel­épí­té­sé­re. A Bet­le­he­me­ket itt Presépio-nak hív­ják és meg­je­len­nek min­den város­ka főut­cá­ján vagy terén is. Sze­rin­tem Fur­nas köz­pont­já­ban készül min­den évben a leg­szebb Bet­le­hem, amit min­den ide­uta­zó­nak lát­nia kell. 

De ez az idő­sza­ka a Tang­eri­ne likő­rök­nek is. Vala­mint az „O Meni­no mija” likőr­kós­tol­ga­tó, szom­szé­do­kat láto­ga­tó szo­kás­nak is. 

De hogy miért is írom le eze­ket? Azért mert az elő­ző évek­től elté­rő­en ebben az évben novem­ber 13- 2023. decem­ber 5‑ig is tud­tok nálam túrá­kat fog­lal­ni. Ezután már­ci­us végé­től leszek újra elér­he­tő a szigeten. 

Érdek­lőd­tök a túrák iránt? Írja­tok nekem a magyaruazazoriszigeteken@​gmail.​com e‑mail címen. 

A kiemel­ten aján­lott túrá­im ebben az időszakban:

Fur­nas túra 

Fur­nas túra kedv­csi­ná­ló itt.

Nor­des­te túra Azo­ri erdőlátogatással

Nor­des­te túra kedv­csi­ná­ló itt.

Farm túra

Kedv­csi­ná­ló a farm túrák­hoz itt.

Eze­ken kívül van még lehe­tő­ség pri­vát túrák­ra vala­mint késő dél­utá­ni vitor­lá­zás­ra fotó­zás­sal vagy anélkül. 

Ha elakad­ná­tok, vagy tanács­ra len­ne szük­sé­ge­tek a whatsap­pon a +351912653772-es szá­mon írhat­tok nekem. Várom a jelent­ke­zé­se­te­ket és a kérdéseiteket. 

Az Azori-szigetekkel kap­cso­la­tos leg­fris­sebb hírek­ről az www​.azorie​den​.com blo­gon az https://​www​.face​book​.com/​a​z​o​r​i​e​d​en/ face­book olda­lon vagy bőveb­ben a https://​www​.face​book​.com/​g​r​o​u​p​s​/​a​z​o​r​i​e​d​en/ zárt cso­port­ban érte­sül­het­tek. Ins­pi­rá­ci­ó­kat egy Azori-szigeteki uta­zás­hoz az ins­ta­gram olda­la­mon talál­tok: https://​www​.ins​ta​gram​.com